products

Industriële Alpha Amylase Enzyme For Cotton-Zijde Synthetische Structuren

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Jiangsu China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Bacteriële Alpha-Amylase tb-0200
Min. bestelaantal: 400kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg, 30kg-HDPE trommels, 1125 IBC-totalisators voor vloeistof
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Gedetailleerde informatie
Rang: Technische Rang Vorm: Poedervorm
Toepassing: Enzym voor Textieldesizing Verklaard Enzym: Bacteriële Alpha-Amylase
Activiteit:: 20.000 U/g (minimum) Verschijning:: Gebroken wit aan bruin Poeder
Productieorganisme: Bacil - subtilis Productiemethode: Ondergedompeld gisting en van de raffinageextractie procédé
Hoog licht:

Industriële Alpha Amylase Enzyme

,

Van katoenen Enzym Zijde het Synthetische Stoffen

,

Poeder Alpha Amylase Enzyme


Productomschrijving

De medio-Temperatuuralpha-amylase van het Industiralgebruik

Enzym voor Katoenen Zijde Synthetische Stoffen

Technische Rang Bacteriële Alpha-Amylase tb-0200

Verklaarde Halal & Kosjer

 

Desizing Amylase voor Katoen, Zijde, Synthetische Stoffen

 

 

BESCHRIJVING
Bacteriële die Alpha-Amylase tb-0200 is een poederenzym uit spanningen van Bacil - subtilis door ondergedompeld gisting, extractie en raffinageprocédé wordt geproduceerd. Het kan vermindert snel de viscositeit van de gelatineachtige zetmeeloplossing door zetmeel, glycogeen en zijn degradatieproducten binnen de alpha--1, 4 glycosidic banden willekeurig te hydroliseren en produceert oplosbare dextrienen en oligosaccharides.
 
Alpha-Amylase tb-0200 is geschikt voor desizing van textiel door zetmeelrijke materialen wordt gerangschikt, past in het bijzonder aan die textiel die geen hittebestendigheid, zoals katoen, zijde, synthetische stoffen die is. De krachtige amylase activiteit van tb-0200 kan het zetmeel in de textiel in oplosbare polysacchariden opsplitsen, maakt het uitgewassen dus gemakkelijk.
 
PRODUCTkenmerken
Verklaard Enzym: Alpha-Amylase
Systematische Naam: De EG 3.2.1.1, 1,4 alpha--D-glucanglucanohydrolase
Activiteit: 20.000 U/g (minimum)
Verschijning: Gebroken wit aan bruin poeder
Vochtigheid: 8% (Maximum)
Productieorganisme: Bacil - subtilis
 
EFFECT VAN PH
Tb-0200 zijn actief bij pH uitstrekken zich van 6,0 tot 7,0 met optimale pH bij 6,0. Het kan dramatisch bij pH onder 5,0 worden buiten werking gesteld.
 
EFFECT VAN TEMPERATUUR
Tb-0200 zijn actief bij temperaturen van 30 aan 90°C, met een optimale temperatuurwaaier van 60 aan 90°C. Bij temperaturen van 70 aan 90°C, versnelt de reactie met de temperatuurstijgingen terwijl de enzyminactivering ook versnelt.
 
EFFECT VAN CALCIUM
Het calciumion speelt een beschermende rol voor de stabiliteit van alpha-amylase activiteit voor tb-0200. Zijn activiteit kan volledig zonder de aanwezigheid van calciumion verdwijnen.
 
INHIBITORS
Koper, titanium en kobalt de ionen zijn gematigde inhibitors voor tb-0200, terwijl aluminium, lood en zink de ionen als sterke inhibitors dienst doen.
 
TOEPASSING EN DOSERING
Het gebruik van tb-0200 laat gemakkelijke en efficiënte desizing zonder enige schade aan de stoffen, en milde verrichtingsvoorwaarden zonder verontreiniging aan het milieu toe.
 
Stoffen Temperatuur pH Dosering (%)
Algemene Stoffen 48~50ºC 6.5~7.0 0.02~0.05
Katoen, Zijde, Synthetische Stoffen 55~60ºC 6.5~7.0 0.015~0.05
Handdoeken 55~57ºC 6.5~7.0 0.010~0.05
 
Nota:
1. De beschermingszouten zouden (0,025% CaCl2, 0,4% NaCl2) voorafgaand aan het toevoegen van tb-0200 moeten worden toegevoegd.
2. Het doseringstarief in de bovengenoemde lijst is slechts voor verwijzing. Het daadwerkelijke doseringstarief zou na aantallen proeven volgens daadwerkelijke voorwaarden moeten worden bepaald.
 
VERPAKKING, OPSLAG & HOUDBAARHEID
1) Het typische pakket is 25kg-kartontrommels met plastic zakken binnen of waterdichte kraftpapier het document van 20kg zakken. De aangepaste verpakking is op verzoek beschikbaar.
2) De typische houdbaarheid is zes maanden als het onder 25°C in zijn originele verzegelde verpakking wordt opgeslagen, en ongeopend, beschermd tegen direct zonlicht.
3) Zijn houdbaarheid zal achttien maanden zijn als dit product behoorlijk bij 0∼10°C. wordt opgeslagen.
4) Dit product is geformuleerd voor optimale stabiliteit. De verlengde opslag en/of de ongunstige voorwaarden zoals hogere temperaturen kunnen tot een hoger doseringsvereiste leiden, daarom zou moeten worden vermeden.
 
VEILIGE BEHANDELING VAN ENZYMEN
De inhalatie van stof of de aërosols zouden wegens enzymen moeten worden vermeden kunnen allergische reacties in gevoelig gemaakte individuen veroorzaken. Het bespatten zou moeten worden vermeden. Het gemorste product zou weg met water onmiddellijk moeten worden gespoeld. Slijtage geschikte beschermende handschoenen, veiligheidsbril en neusdekking. In het geval van contact met de huid of de ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Verwijs naar het Veiligheidsinformatieblad voor verdere informatie betreffende hoe te om het product veilig te behandelen.

Contactgegevens
Edna

Telefoonnummer : +8615152213005