Hoge Zuiverheids Schimmel Alpha- Amylase, Gepoederde Enzymamylase voor Bakkersbedrijf

Hoge Zuiverheids Schimmel Alpha- Amylase, Gepoederde Enzymamylase voor Bakkersbedrijf

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Schimmelalpha-amylase faa-5200

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400Kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg kraftpapier-document zakken of kartontrommels
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Activiteit: 100.000 U/g (minimum) Enzym: Schimmelalpha-amylase
Verklaard: Zowel Halal als verklaard Kosjer Verschijning: Beige-geel poeder
Niet-GMO: Niet-GMO Systematische Naam: De EG 3.2.1.1, 1,4 α-D-Glucanglucanohydrolase
Hoog licht:

gepoederde enzymamylase

,

schimmel alpha- amylase

Productomschrijving

Hoge Zuiverheids Schimmel Alpha- Amylase, Gepoederde Enzymamylase voor Bakkersbedrijf

Niet-GMO Schimmelalpha-amylase faa-5200

 

 

Voedselrang,

Verklaarde Halal & Kosjer

Laat wenselijke behandelende eigenschappen van deeg, overdreven broodvolume en uitgebreide houdbaarheid van gebakken goederen toe

 

 
Verklaard Enzym Schimmelalpha-amylase
Systematische Naam De EG 3.2.1.1, 1,4 α-D-Glucanglucanohydrolase
Activiteit 100.000 U/g (minimum)
Verschijning Beige-geel
Fysieke Vorm Poeder
Vochtigheid 8% (Maximum)

 

Schimmelalpha-amylase faa-5200 wordt afgeleid uit niet-genetische gewijzigde spanningen van Aspergillus oryzae door ondergedompeld gisting en van de raffinageextractie procédé. Faa-5200 zijn ontworpen als broodverbeteraar en alpha-amylase supplement voor bloem in voedselbaksel. Het is endoamylase die binnenland α-1, 4 glucosideaaneenschakelingen van gegelatineerde zetmeel, amylose en amylopectin oplossingen kan snel hydroliseren om oplosbare dextrien en moutsuiker en glucose te produceren.

 

 

EFFECT VAN TEMPERATUUR
Faa-5200 kunnen zetmeel van 45°C aan 55°C effectief hydroliseren, met zijn optimale temperatuur die 50°C.-Cijfer toont het effect van temperatuur op activiteit faa-5200 zijn. De optimale temperatuur is afhankelijk van de daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden zoals tijd, pH, substraatconcentratie en vochtigheid.

 

Effect van temperatuur op Activiteit

Hoge Zuiverheids Schimmel Alpha- Amylase, Gepoederde Enzymamylase voor Bakkersbedrijf 0


EFFECT VAN PH
Faa-5200 kunnen effectief zetmeel bij een pH waaier van 4,0 tot 6,5, met de optimale pH hydroliseren waaier die 4,8 tot 5,4 zijn. Als de grotere enzymstabiliteit de voorkeur heeft, zou de reactie bij pH boven 5,5 moeten worden geleid; als een sneller reactietarief de voorkeur heeft, zou pH onder 5,5 moeten worden gehouden. Het cijfer toont het effect van pH op activiteit faa-5200. Zijn pH optimum hangt van de daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden af zoals tijd, temperatuur, substraatconcentratie en vochtigheidsniveau van het deeg.

 

 

Effect van pH op Activiteit

Hoge Zuiverheids Schimmel Alpha- Amylase, Gepoederde Enzymamylase voor Bakkersbedrijf 1
 


 

De temperatuur tegenover activiteitenprofiel van faa-5200 gelijken goed met de vraag naar suikers nodig door gist tijdens deeggisting. Aangezien het deeg begint te vergisten, zullen de activiteit van faa-5200 en de gist als temperatuurstijgingen worden verbeterd, d.w.z. schimmel hydroliseert alpha-amylase constant het oplosbare zetmeel in het deeg en produceert monosaccharides om gistproliferatie te steunen, dus de gisting te versnellen en de deegkwaliteit te verbeteren. Wanneer de gisting van het deeg wordt voltooid en de semi-producten beginnen worden gestoomd of worden gebakken die, zal de gist bij 60°C buiten werking wordt gesteld worden en faa-5200 zullen zijn activiteit ook, dus verliezen bovenmatige sacharificatie van het deeg vermijden dat anders tot kleverigheid binnen geëindigd zou kunnen leiden - producten.

 

Hoge Zuiverheids Schimmel Alpha- Amylase, Gepoederde Enzymamylase voor Bakkersbedrijf 2

 

INACTIVERING

De inactivering van faa-5200 kan bij 90~100°C 5 tot 10 minuten worden bereikt. Als het zetmeelgehalte hoog is, kunnen faa-5200 bij 80°C ongeveer 30 minuten worden buiten werking gesteld, of bij 70°C ongeveer 60 minuten. De normale bakprocessen en de temperaturen kunnen in volledige inactivering van faa-5200 resulteren.

 

TOEPASSINGEN
Faa-5200 worden gebruikt om de houdbaarheid van brood en gebakken goederen uit te breiden. Het toevoegen van faa-5200 aan deeg kan in verhoogd productvolume evenals betere textuur en verschijning resulteren.

 

 

VERPAKKING

Faa-5200 worden verpakt in 25kg-kartontrommels of kraftpapier-document zakken. De aangepaste verpakking is op verzoek beschikbaar.

 

OPSLAG

Faa-5200 zijn geformuleerd voor optimale stabiliteit. De typische houdbaarheid is zes maanden verstrekte wordt opgeslagen onder 25°C. in zijn originele verzegelde verpakking, en ongeopend, beschermd tegen het zonlicht. Zijn houdbaarheid is achttien maanden als het behoorlijk bij 0~10°C. wordt opgeslagen.

De verlengde opslag en/of de ongunstige voorwaarden zoals hogere temperaturen kunnen tot hoger doseringsvereiste leiden, dus zou moeten worden vermeden.

 

VEILIGHEID & ENZYM BEHANDELING

De inhalatie van enzymstof en de mist zouden moeten worden vermeden. In het geval van contact met huid of ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Voor gedetailleerde behandelende informatie, gelieve te verwijzen naar het Veiligheidsinformatieblad.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Hoge Zuiverheids Schimmel Alpha- Amylase, Gepoederde Enzymamylase voor Bakkersbedrijf kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.