Stabiel Alpha- Amylase van de voedselrang niet - GMO-Hitte - Enzym

Stabiel Alpha- Amylase van de voedselrang niet - GMO-Hitte - Enzym

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Heat-stable Alpha-Amylase hs-320

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400Kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg, 30kg-HDPE trommels, 1125 IBC-totalisators voor vloeistof
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Toepassing: Heat-stable Alpha-Amylase voor Zetmeelsuiker Certificaat: Zowel Halal als verklaard Kosjer
Verschijning: Licht aan donkere bruine vloeistof Activiteit: 40.000 U/ml (Minimum)
Rang: Voedselrang Voordeel: Ideale Alpha-Amylase voor de productie van zetmeelsuiker die viscositeit verminderen snel, niet ferm
Hoog licht:

schimmel alpha- amylase

,

alpha- en bètaamylase

,

GMO-niet Hitte - stabiele Alpha Amylase Enzyme

Productomschrijving

 

Heat-stable Alpha-Amylase hs-320

 

Niet-GMO Food-Grade Enzym voor Zetmeelsuiker

 

 

Ideale Alpha-Amylase voor de productie van zetmeelsuiker die viscositeit verminderen snel, niet fermenteerbare suikers kan elimineren en de vorming van chromophore verminderen.

 

KORTE BESCHRIJVING

Hitte - stabiele Alpha-Amylase hs-320 (Systematische Naam de EG 3.2.1.1, 1,4 α-D-glucan glucanohydrolase) wordt geproduceerd uit spanningen niet-GMO van Bacil licheniformis door ondergedompelde gisting en van de raffinageextractie procédés. Hs-320 zijn een endoamylase, die aan dalingen de viscositeit van gelatineachtige zetmeeloplossing door zetmeel, glycogeen en zijn degradatieproducten binnen de α-D-1, 4 glucosidebanden willekeurig te hydroliseren om oplosbare dextrienen en oligosaccharides te produceren geschikt is.

 

PRODUCTkenmerken

 

 

   Minimumactiviteit:    40.000 U/ml 
   Fysieke Vorm:    Vloeistof
   Kleur:    Bruin Sepia 
   Geur:    Lichte gistingsgeur
   pH:    5,0 tot 7,0 (bij 25°C)
   Specifieke gravityr:    ≤1.25 g/ml

 

Hs-320 worden ontworpen met robuuste alpha-amylase activiteit voor de productie van zetmeelsuiker. Het kan diverse zetmeelmaterialen met inbegrip van tapioca, graan, tarwe en rijst, enz. behandelen.

 

Stabiel Alpha- Amylase van de voedselrang niet - GMO-Hitte - Enzym 0

 

 

EFFECT VAN TEMPERATUUR

De optimale temperatuur van hs-320 voor intervalvloeibaarmaking is boven 90°C. hs-320 vloeibaar maakt efficiënt zetmeelsubstraten bij 95 aan 97°C en is nog hoogst actief bij 100°C. Dit product toont uitzonderlijke thermische stabiliteit bij temperaturen van 105 aan aan 110°C, handhaaft zijn stabiliteit 5 tot 7 minuten en houdt bij efficiënt het vloeibaar maken. Bij een temperatuur boven 105°C, snel vermindert de enzymstabiliteit. Het nauwkeurige temperatuuroptimum hangt van daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden af met inbegrip van pH, substraatconcentratie en verwerkingstijd.

 

EFFECT VAN PH

Hs-320 zijn actief over een brede pH waaier, afhankelijk van de toepassing. Voor maximumactiviteit, optimale is pH 6,0 tot 6,4. De stabiele pH waaier bedraagt 5,0 tot 10,0 25°C. Het nauwkeurige pH optimum hangt van daadwerkelijke procesvoorwaarden af, met inbegrip van temperatuur, substraatconcentratie en verwerkingstijd, enz.

 

CONCENTRATIE VAN CALCIUM & INHIBITORS

De aanwezigheid van calcium verhoogt de thermische stabiliteit van hs-320. Dit enzym vereist een zeer lage calciumconcentratie en de calciumtoevoegingen van 50 p.p.m. (droge stevige basis) volstaan om enzymstabiliteit te verzekeren.

Het koper, het titanium, en de kobaltionen zijn gematigde inhibitors voor hs-320 terwijl aluminium, lood en zink de ionen als sterke inhibitors dienst doen.

 

GEBRUIKSrichtlijnen

In het algemeen pas eerst pH bij 6,0 aan tot 6,4, dan voeg calcium (50 aan droge de vaste lichamenbasis van 70ppm) toe alvorens hs-320 toe te voegen. Het calcium is niet nodig wanneer het uiterst harde water (boven 10 Duitse graden) wordt gebruikt. Nadat het enzym wordt toegevoegd, verwarm de vloeibaar te maken dunne modder.

 

De dosering van hs-320 is afhankelijk van de daadwerkelijke voorwaarden met inbegrip van zetmeelsubstraat, toepassing, proces, substraatconcentratie, enz. Om de dosering te optimaliseren, wordt het geadviseerd om een aantal vloeibaarmakingsproeven voorafgaand aan het routinegebruik van dit product te leiden. Een goed uitgangspunt voor doseringstarief is 0,4 tot 0,8 kg/TDS.

 

VERPAKKING, OPSLAG EN VEILIGHEID

Hs-320 worden verpakt in 25 kg, 30 food-grade HDPE van kg plastic trommels, of 1125 food-grade IBC totalisators van kg. De aangepaste verpakking is op verzoek beschikbaar.

 

Hs-320 zijn geformuleerd voor optimale stabiliteit. Zijn typische houdbaarheid is zes maanden als het onder 25°C in zijn originele verzegelde verpakking wordt opgeslagen, en ongeopend, beschermd tegen het zonlicht. Zijn houdbaarheid zal achttien maanden als het behoorlijk bij 0∼10°C. Verlengde opslag wordt opgeslagen en/of de ongunstige voorwaarden zoals hogere temperaturen tot hoger doseringsvereiste kunnen leiden, daarom zou moeten worden vermeden zijn.

 

De inhalatie van enzymstof en de mist zouden moeten worden vermeden. In het geval van contact met huiden of ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Voor gedetailleerde behandelende informatie, gelieve te verwijzen naar het Materiële Veiligheidsinformatieblad.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Stabiel Alpha- Amylase van de voedselrang niet - GMO-Hitte - Enzym kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.