• Vloeibare Alpha- Amylase Dalingsviscositeit van Gelatineachtige Zetmeeloplossing door DHL
  • Vloeibare Alpha- Amylase Dalingsviscositeit van Gelatineachtige Zetmeeloplossing door DHL
Vloeibare Alpha- Amylase Dalingsviscositeit van Gelatineachtige Zetmeeloplossing door DHL

Vloeibare Alpha- Amylase Dalingsviscositeit van Gelatineachtige Zetmeeloplossing door DHL

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Heat-stable Alpha-Amylase hs-220

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400Kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg, de plastic trommels van 30kg, 1125 die IBC-totalisators voor vloeistof, op plastic pallets wor
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Monster: Vrije beschikbare steekproef Activiteit: 22.000 U/ml-minimum
Physcalvorm: Vloeistof Systematische naam: 1,4 α-D-glucan glucanohydrolase
Toepassingstemperatuur: 90℃ aan 110℃ land van oorsprong: China
Verpakking: de palstic trommels van 25kg/30kg OF de totalisators van 1125kg IBC Min. bestelaantal: 400Kgs
Hoog licht:

het alpha- en bètaamylase brouwen

,

bierenzymen

Productomschrijving

 

Klassieke Spannings Heat-stable Alpha-Amylase hs-220

met Halal en Kosjer Certificaat

voor Alcohol en het Brouwen

 

Vrije Steekproeven door DHL op Uw Verzoek

 

Beschrijving

Hs-220 zijn heat-stable alpha-amylase worden geproduceerd uit klassieke spanningen van Bacil licheniformis door ondergedompeld gisting en van de raffinageextractie procédé. Het is een endoamylase die viscositeit van gelatineachtige zetmeeloplossing kan snel verminderen door zetmeel, glycogeen en zijn degradatieproducten in de α-D-1, 4 glucosidebanden willekeurig te hydroliseren om oplosbare dextrienen en oligosaccharides te produceren. De verlengde hydrolyse met hs-220 kan glucose en moutsuiker produceren.

Als robuuste alpha-amylase met superieure stabiliteit onder hoge temperaturen, hebben hs-220 zijn brede toepassing in de productie van het brouwen gevonden.

 

Productkenmerken

Verklaard Enzym:  Alpha-Amylase
Systematische Naam: De EG 3.2.1.1, 1,4-α-D-glucanglucanohydrolase
Verschijning:     Sepia bruine vloeistof
Product pH:      5,0 tot 7,0 (bij 25°C)
Activiteit:  22.000 U/ml (minimum)
Soortelijk gewicht:   

1,10 tot 1,25 g/ml

  

Effect van Temperatuur

De optimale temperatuur van hs-220 voor intervalvloeibaarmaking is 90∼95°C. hs-220 vloeibaar maakt efficiënt zetmeelsubstraten bij 95∼97°C en blijft hoogst actief bij 100°C. hs-220 uitzonderlijke thermische stabiliteit bij temperaturen van 105∼110°C aantoont, zijn stabiliteit 5 tot 7 minuten handhaaft en bij efficiënt het vloeibaar maken houdt. Het nauwkeurige temperatuuroptimum hangt van daadwerkelijke voorwaarden met inbegrip van pH, substraatconcentratie en verwerkingstijd af.

Vloeibare Alpha- Amylase Dalingsviscositeit van Gelatineachtige Zetmeeloplossing door DHL 0

Effect van pH

Hs-220 zijn actief over een brede waaier van pH, afhankelijk van de toepassing. Het werkt effectief bij pH van 5,0 tot 8,0 met zijn optimale pH die zich van 6,0 tot 6,4 uitstrekken. Hs-220 blijft stabiel bij pH van 5,0 to10.0 at25°C (zie Figuur 1 en Figuur 2). Zijn optimale pH hangt van daadwerkelijke voorwaarden met inbegrip van temperatuur, substraatconcentratie en verwerkingstijd af.


Vloeibare Alpha- Amylase Dalingsviscositeit van Gelatineachtige Zetmeeloplossing door DHL 1

 

Gebruiksrichtlijnen

Voor industriële toepassing van éénmalige nevelvloeibaarmaking, bereiden de eerste 30∼35% w/w zetmeeldunne modder voor, passen pH 6.0∼6.2 aan, voegen calcium ionen50∼70 mg/l toe, en voegen dan dit product aan een doseringstarief van toe 0.4∼1.0kg/TDS. Maak bij 105∼110°C 5 tot 7 minuten, flits het koelen neer aan rond 97°C vloeibaar, houd bij het vloeibaar maken bij een temperatuur boven 95°C voor 90∼120-notulen om vereist DE value te bereiken. Als de calcium ionenconcentratie in leidingwater reeds volstaat, is het geen behoefte om calcium toe te voegen.

Het daadwerkelijke doseringstarief van hs-220 hangt van de daadwerkelijke situatie met inbegrip van toepassingsgebieden, zetmeel, substraatconcentratie, temperaturen, pH en andere verwerkingsvoorwaarden af. Om de dosering te optimaliseren, wordt het geadviseerd om een aantal vloeibaarmakingsproeven voorafgaand aan het routinegebruik van hs-220 te leiden.

De aanwezigheid van calcium is nuttig om de thermische stabiliteit van dit enzym te verhogen. Hs-220 vereisen een zeer lage calciumconcentratie van 50∼70 p.p.m. (droge vaste lichamenbasis) om zijn stabiliteit te verzekeren.

Het koper, het titanium, en de kobaltionen zijn gematigde inhibitors voor hs-220, terwijl aluminium, lood en zink de ionen sterke inhibitors zijn.

 

VEILIGE BEHANDELING VAN ENZYMEN
De inhalatie van enzymstof en de mist zouden moeten worden vermeden. In het geval van contact met huiden of ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Voor gedetailleerde behandelende informatie, gelieve te verwijzen naar het Materiële Veiligheidsinformatieblad.

 

Verpakking, Opslag & Houdbaarheid

Hs-220 worden verpakt in 25 kg, 30 food-grade HDPE van kg plastic trommels, of 1125 food-grade IBC totalisators van kg. De aangepaste verpakking is op verzoek beschikbaar.

Hs-220 zijn geformuleerd voor optimale stabiliteit. Zijn typische houdbaarheid is zes maanden als het onder 25°C in zijn originele verzegelde verpakking wordt opgeslagen, en ongeopend, beschermd tegen direct zonlicht. Zijn houdbaarheid zal achttien maanden als het behoorlijk bij 0∼10°C. Verlengde opslag wordt opgeslagen en/of de ongunstige voorwaarden zoals hogere temperaturen tot een hoger doseringsvereiste kunnen leiden, daarom zou moeten worden vermeden zijn.

 

Vloeibare Alpha- Amylase Dalingsviscositeit van Gelatineachtige Zetmeeloplossing door DHL 2

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Vloeibare Alpha- Amylase Dalingsviscositeit van Gelatineachtige Zetmeeloplossing door DHL kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.