aboutus
Profiel QC

 

De kwaliteiten van Boli-enzymproducten worden door geavanceerde verwerkingstechnieken gewaarborgd en algemeen ISO-kwaliteitsbeheersysteem die elke procedures van grondstoffen behandelen aan geëindigd - producten overeenkomstig GMP norm. Onze sterke technische diensten wordt gesteund door een team van beroeps die bezig zijn geweest met onderzoek en ontwikkeling van enzymen voor meer dan twee decennia en in nauwe samenwerking met prestigieuze onderzoekinstituten, universiteiten en academies in China, die deskundigheid inzake het selecteren van de juiste enzymen en het geschikte proces aanbieden die het beste aan klantenbehoeften past.

 

Jiangsu Boli Bioproducts Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

Kwaliteitscontrolecentrum

 

Jiangsu Boli Bioproducts Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1

Interne Opleiding bij de Voortdurende verbetering in 2019

 

Als deel van voortdurende verbeteringprogramma overeenkomstig ons kwaliteitsbeleid, werd deze opleiding georganiseerd door onze interne trainer M. Huang Xiujie, de Kwaliteitsmanager en HACCP-de teamleider. Alle verschuivingsleiders van productieafdeling, de inspecteurs van het kwaliteitscontrolelaboratorium, QC supervisor en pakhuissupervisor hebben deelgenomen aan de opleiding.

 

 

 

Externe die Voedselveiligheidcontrole bij Onze Fabriek wordt geleid

Jiangsu Boli Bioproducts Co., Ltd. kwaliteitscontrole 2

 

Het is een regelmatige uitgevoerde leverancierscontrole eens elk jaar, die HACCP programma, traceability oefening, voedselfraude en duurzaamheid behandelen. De auditor van deze jaarlijkse controle is M. James Deng, de Manager van de Leverancierskwaliteit (Noord- & Oost- Azië) van onze klant Kerry.

 

 

Inspectie ter plaatse voor Kosjer Certificaat

Jiangsu Boli Bioproducts Co., Ltd. kwaliteitscontrole 3

Onze die food-grade enzymproducten geweest zijn Kosjer sinds 2010 worden verklaard, en het certificaat is dan vernieuwd op jaarlijkse basis sinds.

 

 

Certificaten
Contactgegevens