Hoge Concentratie het Brouwen Enzymen

Hoge Concentratie het Brouwen Enzymen

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Hitte - stabiele Alpha-Amylase Ha-580FG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400Kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg, de plastic trommels van 30kg of de totalisators van 1125kg IBC
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Toepassing: Alpha-Amylase voor Alcohol en het Brouwen Enzym: Jiangsu, China (Vasteland)
Activiteit: 500,000U/ml Verklaard: Zowel Halal als verklaard Kosjer
Verschijning: Licht aan donkere bruine vloeistof Systematische Naam: De EG 3.2.1.1, 1,4-α-D-glucan glucanohydrolase
Hoog licht:

het bètaglucanase brouwen

,

bierenzymen

,

Hoge Concentratie het Brouwen Enzymen

Productomschrijving

Hoge Concentratie het Brouwen Enzymen

 

Hitte - stabiele Alpha-Amylase Ha-580FG

Hoge de Rangalpha-amylase van het Concentratievoedsel voor Alcohol

 

Verklaard Enzym Alpha-Amylase
Systematische Naam De EG 3.2.1.1, 1,4-α-D-glucan glucanohydrolase
Activiteit 400.000 U/ml (minimum)
Verschijning Licht aan donkere bruine vloeistof
Product pH 5,0 tot 7,0
Soortelijk gewicht 1.10-1.25 g/ml

 

BESCHRIJVING

Ha-580FG is food-grade heat-stable alpha-amylase uit Bacil licheniformis door ondergedompelde gisting en van de raffinageextractie procédés wordt geproduceerd dat. Het is een endoamylase die de viscositeit van gelatineachtige zetmeeloplossingen kan snel verminderen door zetmeel, glycogeen en zijn degradatieproducten binnen de alpha--D-1,4 glucosidebanden willekeurig te hydroliseren om oplosbare dextrienen en oligosaccharides te produceren.

 

Ha-580FG is een hoog geconcentreerde die formulering speciaal voor de productie van alcohol en het brouwen wordt ontworpen.

 

Hoge Concentratie het Brouwen Enzymen 0

 

EFFECT VAN TEMPERATUUR

Voor intervalvloeibaarmaking, kunnen de werken Ha-580FG bij temperaturen van 80 aan 100°C met het optimale temperatuurwaaier van 83 aan 86°C. Ha-580FG zetmeelsubstraten onmiddellijk vloeibaar maken bij 90 aan 95ºC en hoogst actief handhaven bij 100ºC.

Voor opeenvolgende vloeibaarmaking, toont Ha-580FG zijn uitzonderlijke thermostabiliteit bij een temperatuurwaaier van aan 105 aan 110ºC en houdt bij het vloeibaar maken efficiënt 5 tot 7 minuten.

 

EFFECT VAN pH

Ha-580FG is actief over een brede pH waaier. Het kan bij pH werken die zich van 4,8 tot 6,0 met zijn optimaal pH gamma van 5,0 tot 5,9 uitstrekken. Het nauwkeurige pH optimum hangt van de daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden af, met inbegrip van temperatuur, substraatconcentratie en verwerkingstijd.

 

INHIBITORS

Het koper, het titanium, en de kobaltionen zijn gematigde inhibitors voor Ha-580FG terwijl aluminium, lood en zink de ionen sterke inhibitors zijn.

 

GEBRUIKSrichtlijnen

Pas eerst pH aan 5,0 tot 5,9 aan, dan voeg Ha-580FG toe. Nadat dit enzym wordt toegevoegd, verwarm de dunne modder bij een temperatuurwaaier van 83 aan 86ºC vloeibaar te maken 90 tot 150 minuten. Definitief DE value zou bij een waaier van 10 tot 12 moeten worden gehandhaafd.

 

De dosering van Ha-580FG hangt van de daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden af zoals soort zetmeel, substraatconcentratie, verwerkingstijd, temperatuur, pH, enz. Om de dosering te optimaliseren, wordt het geadviseerd om een aantal vloeibaarmakingsproeven voorafgaand aan routinegebruik van dit product te leiden. Een goed uitgangspunt voor doseringstarief is 0,08 aan 0.1KG/TDS.

 

VERPAKKING, HOUDBAARHEID EN OPSLAG

Ha-580FG wordt verpakt in de totalisators food-grade HDPE van 25kg of van 30kg plastic trommels, of van 1125kg IBC. De aangepaste verpakking is op verzoek beschikbaar.

 

Ha-580FG is geformuleerd voor optimale stabiliteit. De typische houdbaarheid is zes maanden als het onder 25°C in zijn originele verzegelde verpakking wordt opgeslagen, en ongeopend, beschermd tegen het zonlicht. Zijn houdbaarheid zal achttien maanden als het behoorlijk bij 0~10°C. Verlengde opslag wordt opgeslagen en/of de ongunstige voorwaarden zoals hogere temperaturen tot een hoger doseringsvereiste kunnen leiden, dus zou moeten worden vermeden zijn.

 

VEILIGHEID & ENZYM BEHANDELING

De inhalatie van enzymstof en de mist zouden moeten worden vermeden. In het geval van contact met huid of ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Voor gedetailleerde behandelende informatie, gelieve te verwijzen naar het Materiële Veiligheidsinformatieblad.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Hoge Concentratie het Brouwen Enzymen kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.