Schimmel Alpha- - Amylase Bakselenzymen

Schimmel Alpha- - Amylase Bakselenzymen

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Schimmelalpha-amylase faa-5100

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400Kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg kraftpapier-document zakken of kartontrommels
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Toepassing: baksel Enzym: Schimmelalpha-amylase
Activiteit: 80.000 U/g (minimum) Verklaard: Zowel Halal als verklaard Kosjer
Verschijning: Lichtgeel Poeder Plaats van herkomst: Jiangsu, China (Vasteland)
Hoog licht:

bacteriële alpha- amylase

,

glucoseoxydase

,

Schimmelalpha amylase baking enzymes

Productomschrijving

Schimmel Alpha- - Amylase Bakselenzymen

 

 

Schimmelalpha-amylase faa-5100

 

Hoog Concentratie Schimmelalpha-amylase Poeder voor Baksel

 

Verklaarde Halal en Kosjer

 

 

Verklaard Enzym Schimmelalpha-amylase
Systematische Naam De EG 3.2.1.1, 1,4 α-D-Glucanglucanohydrolase
Activiteit 80.000 U/g (minimum)
Verschijning Geel bruin poeder
Vochtigheid 8% (Maximum)

 

Schimmelalpha-amylase faa-5100 wordt afgeleid uit spanningen niet-GMO van Aspergillus oryzae door ondergedompelde gisting en van de raffinageextractie procédés. Faa-5100 zijn ontworpen als broodverbeteraar en alpha-amylase supplement voor bloem in voedselbaksel. Het is endoamylase die binnenland α-1, 4 glucosideaaneenschakelingen van gegelatineerde zetmeel, amylose en amylopectin oplossingen kan snel hydroliseren om oplosbaar dextrien en een kleine hoeveelheid moutsuiker en glucose te veroorzaken.


Faa-5100 zijn een poeder Schimmelalpha-amylase wenselijke behandelende eigenschappen van deeg, overdreven broodvolume en uitgebreide houdbaarheid van gebakken goederen toelaat.

 

TOEPASSINGEN
Faa-5100 zijn nuttig om de houdbaarheid van brood en gebakken goederen uit te breiden.

Het toevoegen van faa-5100 aan deeg kan in verhoogd productvolume evenals betere textuur en verschijning resulteren.

 

Schimmel Alpha- - Amylase Bakselenzymen 0
 


EFFECT VAN PH
Faa-5100 kunnen zetmeel bij een pH waaier van 4,0 tot 6,5, met de optimale pH hydroliseren waaier die 4,8 tot 5,4 is. Als de grotere enzymstabiliteit de voorkeur heeft, zou de reactie bij pH boven 5,5 moeten worden geleid; als een sneller reactietarief de voorkeur heeft, zou pH onder 5,5 moeten worden gehouden. Figuur 1 toont het effect van pH op activiteit faa-5100. Zijn pH optimum hangt van de daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden af zoals tijd, temperatuur, substraatconcentratie en vochtigheidsniveau van het deeg.
 

Effect van pH op Activiteit

Schimmel Alpha- - Amylase Bakselenzymen 1


EFFECT VAN TEMPERATUUR
Faa-5100 kunnen zetmeel van 45°C aan 55°C hydroliseren, met zijn optimale temperatuur die 50°C.-Figuur 2 toont het effect van temperatuur op activiteit faa-5100 is. De optimale temperatuur is afhankelijk van de daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden zoals tijd, pH, substraatconcentratie en vochtigheid.

 

Effect van temperatuur op Activiteit

Schimmel Alpha- - Amylase Bakselenzymen 2

 

De temperatuur tegenover activiteitenprofiel van faa-5100 gelijken goed met de vraag naar suikers nodig door gist tijdens deeggisting. Aangezien het deeg begint te vergisten, zullen de activiteit van faa-5100 en de gist als temperatuurstijgingen worden verbeterd, d.w.z. schimmel hydroliseert alpha-amylase constant het oplosbare zetmeel in het deeg en produceert monosaccharides om gistproliferatie te steunen, dus de gisting te versnellen en de deegkwaliteit te verbeteren. Wanneer de gisting van het deeg wordt voltooid en de semi-producten beginnen worden gestoomd of worden gebakken, zal de gist die bij 60°C buiten werking wordt gesteld worden en faa-5100 zullen zijn activiteit ook, dus verliezen bovenmatige sacharificatie van het deeg vermijden dat anders tot kleverigheid binnen geëindigd zou kunnen leiden - producten.

 

 

INACTIVERING

De inactivering van faa-5100 kan bij 90~100°C 5 tot 10 minuten worden bereikt. Als het zetmeelgehalte hoog is, kunnen faa-5100 bij 80°C ongeveer 30 minuten worden buiten werking gesteld, of bij 70°C ongeveer 60 minuten. De normale bakprocessen en de temperaturen kunnen in volledige inactivering van faa-5100 resulteren.

 

TOEPASSINGEN
De geadviseerde dosering is 0.013∼0.032% in gewicht van bloem. De nauwkeurige dosering zal onder bakkerijen afhankelijk van het type van bloem, de specifieke formulering, het type van materiaal en processen variëren. In de praktijk, wordt het geadviseerd om bakselproeven te leiden om de optimale dosering te bepalen.

 

Het is belangrijk dat het juiste verspreiding en mengen zich van faa-5100 worden bereikt om optimale efficiency van de enzymprestaties in het proces te verkrijgen. wegens de kleine vereiste dosering, wordt het geadviseerd om faa-5100 in een droge toestand met een kleine hoeveelheid bloem eerst vooraf te mengen, en dan het toe te voegen aan de partij over een long enough periode om zelfs het mengen met de bloem te verzekeren zich. Het is ook aanvaardbaar om het enzym aan het deeg rechtstreeks toe te voegen.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Schimmel Alpha- - Amylase Bakselenzymen kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.