Hoge Concentratiehitte - stabiele Alpha- - Amylase

Hoge Concentratiehitte - stabiele Alpha- - Amylase

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Heat-stable Alpha-Amylase Ha-470

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400Kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg, de plastic trommels van 30kg of de totalisators van 1125kg IBC
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Toepassing: Ethylalcohol Fermentaion Enzym: Alpha-Amylase
Activiteit: 280.000 U/ml (minimum) Verschijning: Licht aan donkere bruine vloeistof
Deformatie: Bacil licheniformis Plaats van herkomst: Jiangsu, China (Vasteland)
Hoog licht:

gistingsenzymen

,

ethylalcoholenzym

,

Hitte - stabiele Alpha Amylase

Productomschrijving

 

Heat-stable Alpha-Amylase Ha-470

Hoge Concentratiealpha-amylase voor Ethylalcohol Porduction

Verklaarde Halal en Kosjer

BESCHRIJVING

Ha-470 zijn hoge die concentratie Heat-stable Alpha-Amylase uit spanningen van Bacil licheniformis door ondergedompelde gisting en van de raffinageextractie procédés wordt geproduceerd. Ha-470 zijn een endoamylase die de viscositeit van gelatineachtige zetmeeloplossingen kan snel verminderen door zetmeel, glycogeen en zijn degradatieproducten binnen de alpha--D-1,4 glucosidebanden willekeurig te hydroliseren om oplosbare dextrienen en oligosaccharides te produceren.

 

Als zeer robuuste Alpha-Amylase met superieure thermische en pH stabiliteit, laten Ha-470 hoogst efficiënte vloeibaarmaking in productie van ethylalcohol toe.

 

PRODUCTkenmerken

Verklaard Enzym: Alpha-Amylase
Systematische Naam: De EG 3.2.1.1, 1,4-α-D-glucan glucanohydrolase
Activiteit: 280.000 U/ml (minimum)
Verschijning: Licht aan donkere bruine vloeistof
Product pH: 5,0 tot 7,0
Soortelijk gewicht: ≤1.25 g/ml

 

EFFECT VAN PH

Ha-470 zijn actief bij pH van 5,2 tot 6,5. Voor maximumactiviteit, optimale is pH voor Ha-470 5,4 tot 6,0 (zie Figuur 1). Het nauwkeurige pH optimum hangt van daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden af, met inbegrip van temperatuur, substraatconcentratie en reactietijd.

 

Hoge Concentratiehitte - stabiele Alpha- - Amylase 0

 

EFFECT VAN TEMPERATUUR

Voor intervalvloeibaarmaking, is de temperatuurwaaier van Ha-470 80 aan 100°C, is de optimale temperatuurwaaier 83 aan 86°C. Het maakt onmiddellijk zetmeelsubstraten bij 90 vloeibaar aan 95ºC en handhaaft hoogst actief bij 100ºC. Voor opeenvolgende vloeibaarmaking, tonen Ha-470 uitzonderlijke thermostabiliteit bij een temperatuurwaaier van aan 105 aan 110ºC, handhaven zijn stabiliteit 5 tot 7 minuten en houden bij efficiënt het vloeibaar maken (zie Figuur 2).

 

Hoge Concentratiehitte - stabiele Alpha- - Amylase 1

INHIBITORS

Het koper, het titanium, en de kobaltionen zijn gematigde inhibitors voor Ha-470. Aluminium, lood en zink de ionen doen dienst als sterke inhibitors.

 

GEBRUIKSrichtlijnen

In het algemeen, pas eerst pH aan 5,4 tot 6,0 aan, dan voeg Ha-470 toe. Het calcium is niet nodig. Nadat dit enzym wordt toegevoegd, verwarm de dunne modder bij een temperatuurwaaier van 83 aan 86ºC vloeibaar te maken 90 tot 150 minuten. Definitief DE value zou bij 10 tot 12 (zie Figuur 3 en 4) moeten worden gehandhaafd.

 

Hoge Concentratiehitte - stabiele Alpha- - Amylase 2

Het nauwkeurige doseringstarief van Ha-470 hangt van het soort zetmeel, substraatconcentratie en andere verwerkingsvoorwaarden af. Om de dosering te optimaliseren, wordt het geadviseerd om een aantal vloeibaarmakingsproeven voorafgaand aan routinegebruik van dit product te leiden. Een goed uitgangspunt van doseringstarief van Ha-470 is 0,07 aan 0.2kg/TDS.

 

VERPAKKING

Ha-470 worden verpakt in 25kg, 30kg-HDPE trommels of de totalisators van 1125kg IBC. De aangepaste verpakking is op verzoek beschikbaar.

 

OPSLAG

Ha-470 zijn geformuleerd voor zijn optimale stabiliteit. De typische houdbaarheid is zes maanden als het onder 25°C in zijn originele verzegelde verpakking wordt opgeslagen, en ongeopend, beschermd tegen het zonlicht. Zijn houdbaarheid zal achttien maanden op voorwaarde dat dit product behoorlijk bij 0∼10°C. Verlengde opslag wordt opgeslagen en/of ongunstige voorwaarden, zoals hogere temperaturen, kan tot hoger doseringsvereiste leiden zijn, dus zou moeten worden vermeden.

 

VEILIGHEID & ENZYM BEHANDELING

De inhalatie van enzymstof en de mist zouden moeten worden vermeden. In het geval van contact met huid of ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Voor gedetailleerde behandelende informatie, gelieve te verwijzen naar het Materiële Veiligheidsinformatieblad van dit product.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Hoge Concentratiehitte - stabiele Alpha- - Amylase kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.