Bericht Food-Grade Alpha-Amylase aan Indonesië

April 24, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Bericht Food-Grade Alpha-Amylase aan Indonesië

 

laatste bedrijfsnieuws over Bericht Food-Grade Alpha-Amylase aan Indonesië  0

 

Een aanhangwagenvrachtwagen met zeventien metrische tonnen food-grade Alpha-Amylase niet-GMM wordt geladen verliet volgende week onze installatie aan Shanghai voor levering aan Indonesië dat.

 

Geproduceerd uit klassieke spanningen van Bacil - subtilis door ondergedompelde gisting, extractie en raffinageprocédés, wordt onze natuurlijke alpha-amylase producten gekenmerkt met robuuste enzymatische activiteit die toelaat om de viscositeit van zetmeel te verminderen effectief, verwerkingstijd te verkorten, het gebruik van grondstoffen te maximaliseren en productiekosten voor de alcohol en de brouwerjsectoren te verminderen.

 

Met zijn aangepaste alpha-amylase activiteit en privé etiket, zijn onze producten gewaardeerd door de de alcoholproducenten en brouwerijen in Indonesië tijdens de afgelopen jaren.

 

Wij zijn dankbaar voor de steun van onze klanten, vooral tijdens dit moeilijke keer van pandemic covid-19. Het is onze oprechte hoop en sterke overtuiging dat de epidemie onder controle stap voor stap zou zijn, en onze klanten en hun families zullen veilig en zeer goed blijven.