Het alpha- Amylase Enzym Brouwen

Het alpha- Amylase Enzym Brouwen

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Alpha-Amylase Ha-360FG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg, de plastic trommels van 30kg of de totalisators van 1125kg IBC
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

TOEPASSING: Alcohol en het Brouwen Enzym: Alpha-Amylase
Activiteit: 180,000U/ml Systematische Naam: 1,4-α-D-glucan glucanohydrolase
Verschijning: Sepia bruine vloeistof Plaats van herkomst: Jiangsu, China (Vasteland)
Steekproef: beschikbaar
Hoog licht:

gepoederde enzymamylase

,

schimmel alpha- amylase

,

Alpha Amylase Enzyme Brewing

Productomschrijving

Heat-stable Alpha-Amylase Ha-360FG

Een ideaal Enzym van het Voedselgebruik

voor Alcohol en het Brouwen

BESCHRIJVING
Ha-360FG is food-grade Alpha-Amylase uit Bacil licheniformis door ondergedompelde gisting en van de raffinageextractie procédés wordt afgeleid dat. Ha-360FG is een endoamylase die de viscositeit van gelatineachtige zetmeeloplossingen kan snel verminderen door zetmeel, glycogeen en zijn degradatieproducten binnen de alpha--D-1,4 glucosidebanden willekeurig te hydroliseren om oplosbare dextrienen en oligosaccharides te produceren.

Als zeer robuuste Alpha-Amylase met superieure thermische en pH stabiliteit, heeft Ha-360FG zijn brede toepassing in de productie van alcohol gevonden.

PRODUCTkenmerken
Verklaard Enzym:  Alpha-Amylase
Systematische Naam:  1,4-α-D-glucan glucanohydrolase
Activiteit: 180.000 U/ml (minimum)
Verschijning: Sepia bruine vloeistof
Product pH: 5,0 tot 7,0
Soortelijk gewicht: 1,10 tot 1,25 g/ml

EFFECT VAN PH
Ha-360FG is actief over een brede pH waaier. Het werkt bij pH van 4,8 tot 6,0 met zijn optimale pH van 5,0 tot 5,9. Het nauwkeurige pH optimum hangt van daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden af, met inbegrip van temperatuur, substraatconcentratie en tijd.

EFFECT VAN TEMPERATUUR
Voor intervalvloeibaarmaking, Ha-360FG werkt bij temperaturen van 80 aan 100°C met zijn optimale temperatuur die uitstrekken zich van 83 aan 86°C. Het maakt onmiddellijk zetmeelsubstraten bij 90 vloeibaar aan 95ºC en handhaaft hoogst actief bij 100ºC. Voor opeenvolgende vloeibaarmaking, toont Ha-360FG zijn uitzonderlijke thermostabiliteit bij hoge temperaturen aan die zich van 105 aan 110ºC uitstrekken en houdt bij het vloeibaar maken efficiënt 5 tot 7 minuten.

INHIBITORS
Het koper, het titanium, en de kobaltionen zijn gematigde inhibitors voor Ha-360FG terwijl aluminium, lood en zink de ionen sterke inhibitors zijn.

GEBRUIKSrichtlijnen
Pas eerst pH aan 5,0 tot 5,9 aan, dan voeg Ha-360FG toe. Nadat dit enzym wordt toegevoegd, verwarm de dunne modder bij een temperatuurwaaier van 83 aan 86ºC vloeibaar te maken 90 tot 150 minuten. Definitief DE value zou bij een waaier van 10 tot 12 moeten worden gehandhaafd.
De dosering van Ha-360FG is afhankelijk van de daadwerkelijke toepassingsvoorwaarden met inbegrip van zetmeelsubstraat, proces, substraatconcentratie en andere factoren. Om het doseringstarief te optimaliseren, wordt het geadviseerd om een aantal vloeibaarmakingsproeven voorafgaand aan routinegebruik van dit product te leiden. Een goed beginnend doseringstarief is 0,16 ∼ 0.20kg/TDS.

VERPAKKING
Ha-360FG wordt verpakt in 25kg, 30kg-HDPE plastic trommels of de totalisators van 1125kg IBC. De aangepaste verpakking is op verzoek beschikbaar.

OPSLAG
Dit enzym is geformuleerd voor optimale stabiliteit. De typische houdbaarheid is zes maanden verstrekte wordt opgeslagen onder 25°C in zijn originele verzegelde verpakking, en ongeopend, beschermd tegen het zonlicht. Zijn houdbaarheid zal achttien maanden zijn als het behoorlijk bij 0∼10°C. Verlengde opslag wordt opgeslagen en/of de ongunstige voorwaarden zoals hogere temperaturen tot een hoger doseringsvereiste kunnen leiden.

VEILIGHEID & ENZYM BEHANDELING
De inhalatie van enzymstof en de mist zouden moeten worden vermeden. In het geval van contact met de huid of de ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Voor gedetailleerde behandelende informatie, gelieve te verwijzen naar het Materiële Veiligheidsinformatieblad.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Het alpha- Amylase Enzym Brouwen kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.