Niet - Bacteriële Alpha- van GMO - Amylase Bakselenzym 20.000 U/g-Poeder

Niet - Bacteriële Alpha- van GMO - Amylase Bakselenzym 20.000 U/g-Poeder

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Bacteriële Alpha-Amylase blatenen-0200

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400Kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg kraftpapier-document zakken of kartontrommels
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Toepassing: Bacteriële Alpha-Amylase voor Baksel Plaats van herkomst: Jiansu, China (Vasteland)
Activiteit: 20,000U/g Verklaard: Zowel Halal als verklaard Kosjer
Verschijning: Lichtbruin poeder Systematische Naam: De EG 3.2.1.1, α-1,4- glucan 4 glucanohydrolase
Hoog licht:

schimmel alpha- amylase

,

glucoseoxydase

,

Bacteriële Alpha Amylase voor Baksel

Productomschrijving

Niet - Bacteriële Alpha- van GMO - Amylase Bakselenzym 20.000 U/g-Poeder

 

 Niet-GMO Bacteriële Alpha-Amylase blatenen-0200 voor Bakkerij

 

Hoge Alpha-Amylase van concentratie niet-GMO voor bakkersbedrijf, kan het gistingsprocédé maximaliseren, hoog broodvolume en wenselijke textuur, en ook hulp aan het extendshelf-leven krijgen.

 

 

Verklaard Enzym Alpha-Amylase
Systematische Naam De EG 3.2.1.1, α-1,4- glucan 4 glucanohydrolase
Activiteit 20.000 U/g (minimum)
Verschijning Lichtbruin poeder
Vochtigheid 8% (Maximum)

 

Bacteriële Alpha-Amylase blatenen-0200 wordt gemaakt van ondergedompelde cultuur van Bacil niet-GMO - subtilis door extractie en raffinageprocédés. Het is een endoamylase, die de viscositeit van de gelatineachtige zetmeeloplossing kan snel verminderen door zetmeel, glycogeen en zijn degradatieproducten binnen de α-1, 4 glycosidic banden willekeurig te hydroliseren en oplosbare dextrienen en oligosaccharides produceert. De bovenmatige hydrolyse kan in glucose en moutsuiker resulteren.

 

APPLLICATION EN VOORDELEN

Het bacteriële alpha--Amylases heeft de functie van bewarend en anti-staling. Het gebruik van dit enzym in baksel kan de elasticiteit en de textuur van brood verbeteren. Nochtans, laat de hoge thermische stabiliteit van dit enzym het blijft actief tijdens het bakproces toe, dat meer convertibel zetmeel kan produceren. Het zetmeel kan gemakkelijker na gelatinering in baksel worden gehydroliseerd, vandaar kan in ongewenste kleverigheid van brood resulteren. Daarom zou het nauwkeurige doseringstarief van blatenen-0200 afhankelijk van de daadwerkelijke bakselvoorwaarden, type van baksel en brood moeten worden beslist.

 

Niet - Bacteriële Alpha- van GMO - Amylase Bakselenzym 20.000 U/g-Poeder 0

 

EFFECT VAN PH

De stabiele pH waaier voor blatenen-0200 is 6,0 tot 7,0, is de optimale pH waaier 6,0 tot 6,5, dramatisch buiten werking gesteld met pH onder 5,0.

 

EFFECT VAN TEMPERATUUR

Blatenen-0200 zijn stabiel bij temperaturen onder 60°C, strekt de optimale temperatuur zich van 60 uit aan 90°C.

 

EFFECT VAN CALCIUM

De aanwezigheid van calciumion speelt een beschermende rol voor de stabiliteit van enzymactiviteit. De enzymactiviteit kan volledig verdwijnen als zonder calciumion. De pH waaier van blatenen-0200 kan worden verbreed door calciumionen toe te voegen. Een calciumconcentratie van 150 p.p.m. (droge vaste lichamenbasis) volstaat om de enzymstabiliteit te verzekeren.

 

INHIBITORS

Koper, titanium en kobalt de ionen zijn gematigde inhibitors op dit product. Aluminium, lood en zink de ionen zijn sterke inhibitors.

 

VERPAKKING, HOUDBAARHEID EN VEILIGE BEHANDELING

Blatenen-0200 worden verpakt in het document van 25kg waterdichte kraftpapier zakken of 25kg-kartontrommels met de plastic binnen zakken van de voedselrang. De aangepaste verpakking is op verzoek beschikbaar.

 

Blatenen-0200 zijn geformuleerd voor optimale stabiliteit. Zijn typische houdbaarheid is zes maanden als het onder 25°Cin zijn originele verzegelde verpakking wordt opgeslagen, en ongeopend, beschermd tegen het zonlicht. Zijn houdbaarheid is achttien maanden als het behoorlijk bij 0∼10°C. Verlengde opslag wordt opgeslagen en/of de ongunstige voorwaarden zoals hogere temperaturen tot hoger doseringsvereiste kunnen leiden, daarom zouden moeten worden vermeden.

 

De inhalatie van enzymstof en de mist zouden moeten worden vermeden. In het geval van contact met huiden of ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Voor gedetailleerde behandelende informatie, gelieve te verwijzen naar het Materiële Veiligheidsinformatieblad.

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Niet - Bacteriële Alpha- van GMO - Amylase Bakselenzym 20.000 U/g-Poeder kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.