• Enzym van het hoge Zuiverheids het Vloeibare Amyloglucosidase, Biologische Enzymen voor Industrie van de Brandstofethylalcohol
Enzym van het hoge Zuiverheids het Vloeibare Amyloglucosidase, Biologische Enzymen voor Industrie van de Brandstofethylalcohol

Enzym van het hoge Zuiverheids het Vloeibare Amyloglucosidase, Biologische Enzymen voor Industrie van de Brandstofethylalcohol

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Glucoamylase ETHMEI PW

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400Kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg, de plastic trommels van 30kg of de totalisators van 1125kg IBC
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Rang: Technische rang Vorm: Vloeibare vorm
Toepassing: voor Brandstofethylalcohol Enzym: Glucoamylase
Verklaard: Verklaarde Halal en Kosjer Activiteit: 150.000 U/ml (minimum)
Hoog licht:

bètaglucanaseenzym

,

sacharificatieenzym

Productomschrijving

Enzym van het hoge Zuiverheids het Vloeibare Amyloglucosidase, Biologische Enzymen voor Industrie van de Brandstofethylalcohol

 

Technische Rangglucoamylase ETHMEI PW voor Brandstofethylalcohol

 

 

 

Verklaarde Halal en Kosjer

 

 

 

PRODUCTSPECIFICATIES

 

Verklaard Enzym Glucoamylase
Systematische Naam:  1,4-alpha--D-glucan glucohydrolase
Het Aantal van de EG: De EG 3.2.1.3
Activiteit 150.000 U/ml (minimum)
Soortelijk gewicht 1,10 tot 1,20 g/ml
Product pH:  3,0 tot 5,0

 

 

Glucoamylase ETHMEI PW wordt gemaakt van geselecteerde spanningen van Aspergillus nigerthrough ondergedompelde gisting, extractie en raffinageprocédés. Glucoamylase ETHMEI PW heeft een hoge conversieverhouding zetmeelrijke substraten in fermenteerbare suikers. 

 

Glucoamylase ETHMEI PW wordt ontworpen met een robuuste glucoamylase activiteit voor sacharificatie in de productie van de brandstofethylalcohol. 

 

 

PH EN TEMPERARUE-PROFIEL

  • De efficiënte pH waaier voor ETHMEI PW is 3,0 tot 5,5. Voor maximumactiviteit, optimale is pH van 3,5 tot 4,5. Zie Figuur 1.
  • Over het algemeen, is de temperatuurwaaier voor ETHMEI PW 30 aan 65℃. De optimale temperatuurwaaier is 55 aan 60°C. ziet Figuur 2.

Enzym van het hoge Zuiverheids het Vloeibare Amyloglucosidase, Biologische Enzymen voor Industrie van de Brandstofethylalcohol 0Enzym van het hoge Zuiverheids het Vloeibare Amyloglucosidase, Biologische Enzymen voor Industrie van de Brandstofethylalcohol 1

                                                                                                               Figuur 1 Effect van pH Figuur 2 Effect van Temperatuur

 

TOEPASSINGSvoordelen

Glucoamylase ETHMEI PW kan vloeibare brij uit diverse bronnen met inbegrip van graan, milo, gerst, tarwe, rijst, aardappels en tapioca in suiker omzetten.  

 

Dit enzym laat grotere conversieverhouding van vloeibaar zetmeel aan glucose toe, snellere gistingsdoeltreffendheid, lagere verwerkingskosten.

 

DOSERINGSrichtlijnen

ETHMEI PW wordt over het algemeen toegevoegd op een niveau van 0,70 aan 0.85kg/TDS. Het daadwerkelijke enzymvereiste is afhankelijk van de grondstoffen, de temperatuur, de reactietijd, en pH van het van de individuele installatiesacharificatie/gisting procédé, en zijn gewenst resultaat.

 

VERPAKKING

ETHMEI PW wordt verpakt in 25kg, de nonhazardous plastic trommels van 30kg of de totalisators van 1125kg IBC. De aangepaste verpakking is op verzoek beschikbaar.

 

OPSLAG EN HOUDBAARHEID

  • ETHMEI PW is geformuleerd voor optimale stabiliteit.
  • De typische houdbaarheid is zes maanden op voorwaarde dat het onder 25°C in zijn originele verzegelde verpakking wordt opgeslagen, en ongeopend, beschermd tegen het zonlicht.
  • Zijn houdbaarheid zal achttien maanden zijn als het behoorlijk bij 0~10°C. wordt opgeslagen.
  • De verlengde opslag en/of de ongunstige voorwaarden zoals hogere temperaturen kunnen tot een hoger doseringsvereiste leiden, en zouden moeten worden vermeden.

 

VEILIGHEID & ENZYM BEHANDELING

De inhalatie van enzymstof en de mist zouden moeten worden vermeden. In het geval van contact met de huid of de ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Voor gedetailleerde behandelende informatie, gelieve te verwijzen naar het aangewezen Materiële Veiligheidsinformatieblad.

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Enzym van het hoge Zuiverheids het Vloeibare Amyloglucosidase, Biologische Enzymen voor Industrie van de Brandstofethylalcohol kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.