Poeder die Schimmel Alpha- Amylase faa-5000 bakken 8%-de Rang van het Vochtigheidsvoedsel

Poeder die Schimmel Alpha- Amylase faa-5000 bakken 8%-de Rang van het Vochtigheidsvoedsel

Productdetails:

Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Boli
Certificering: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Modelnummer: Schimmelalpha-amylase faa-5000

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 400kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 25kg kraftpapier-document zakken of kartontrommels
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P
Levering vermogen: 1000MT aan 1500MT per Jaar
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Rang: Voedselrang Fysieke vorm: Poeder
Toepassing: Baksel Enzym: schimmel alpha- amylase
Activiteit: 50.000 U/g (minimum) land van herkomst: CHINA
Certificaten: ISO9001, ISO22000, ISO14001, FDA, Kosjer Halal, Minimumorde Qunaity: 400kgs
Hoog licht:

Poeder Schimmel Alpha- Amylase

,

Bakkende Schimmel Alpha- Amylase

Productomschrijving

Poeder die Schimmel Alpha- Amylase faa-5000 bakken 8%-de Rang van het Vochtigheidsvoedsel

Schimmelalpha-amylase faa-5000

Alpha-Amylase niet-GMO

Halal & Kosjer Verklaard, Geregistreerd FDA

Laat betere behandelende eigenschappen toe,

Verzeker fijne kruimelstructuur, wenselijke elasticiteit,

zachtheid en uitgebreide houdbaarheid

BESCHRIJVING

  • Schimmelalpha-amylase faa-5000 is hoge activiteiten schimmeldiealpha-amylase uit niet-genetische gewijzigde spanningen van Aspergillus oryzae door ondergedompelde gisting en van de raffinageextractie technieken wordt afgeleid.
  • FAA- 5000 specifiek is ontworpen voor het bakkersbedrijf als broodverbeteraar en alpha-amylase supplement voor bloem. Als endoamylase, kunnen faa-5000 binnenland α-1, 4 glucosideaaneenschakelingen van gegelatineerde zetmeel, amylose en amylopectin oplossingen snel hydroliseren om oplosbare dextrienen en kleine hoeveelheden moutsuiker en glucose te veroorzaken. De oude reactie zal in een kleine hoeveelheid stroop resulteren die hoge moutsuiker en glucose bevat.

PRODUCT CHARACTERISITCS

Verklaard Enzym Alpha-Amylase
Systematische Naam De EG 3.2.1.1, 1,4 alpha--D-Glucanglucanohydrolase
Activiteit 50.000 U/g (minimum)
Verschijning Lichtgeel poeder
Vochtigheid 8% (Maximum)
Productiemethode Ondergedompeld gisting en van de raffinageextractie procédé
Stabilisatoren Dextrien
Bewaarmiddelen Natrium-chloride

 

Poeder die Schimmel Alpha- Amylase faa-5000 bakken 8%-de Rang van het Vochtigheidsvoedsel 0

EFFECT VAN PH

Faa-5000 kunnen effectief zetmeel bij een pH waaier van 4,0 tot 6,5, met de optimale pH hydroliseren waaier die 4,8 tot 5,4 zijn. Als de grotere enzymstabiliteit de voorkeur heeft, zou de reactie bij pH boven 5,5 moeten worden geleid; als een sneller reactietarief wordt gewenst, zou pH onder 5,5 moeten worden gehouden. Zijn pH optimum zal afhangen van verscheidene procesvariabelen zoals tijd, temperatuur, substraatconcentratie, en de niveaus van de deegvochtigheid. Figuur 1 toont het effect van pH op activiteit faa-5000.

 

EFFECT VAN TEMPERATUUR

Faa-5000 kunnen zetmeel bij temperaturen van 45°C aan 55°C, met zijn optimale temperatuur bij 50°C. effectief hydroliseren. Zijn optimale temperatuur hangt van de daadwerkelijke verwerkingsvoorwaarden af zoals tijd, pH, substraatconcentratie, vochtigheid, enz.-toont Figuur 2 het effect van temperatuur op activiteit faa-5000.

 

Poeder die Schimmel Alpha- Amylase faa-5000 bakken 8%-de Rang van het Vochtigheidsvoedsel 1 Poeder die Schimmel Alpha- Amylase faa-5000 bakken 8%-de Rang van het Vochtigheidsvoedsel 2

 

De temperatuur tegenover activiteitenprofiel van faa-5000 gelijken goed met de vraag naar suikers nodig door de gist tijdens de deeggisting. Aangezien het deeg begint te vergisten, zullen de activiteit van faa-5000 en de gist als temperatuurstijgingen (d.w.z. Schimmelalpha-amylase constant de oplosbare stof starchescontained in het deeg en produceert monosaccharides hydroliseert om gistproliferatie te steunen, waarbij de gistingssnelheid wordt verhoogd en de deegkwaliteit wordt verbeterd) worden verbeterd. Wanneer de gisting van het deeg wordt voltooid en de semi-producten beginnen worden gestoomd of worden gebakken die, zal de gist bij 60°C buiten werking wordt gesteld worden en faa-5000 zullen zijn activiteit ook verliezen (waarbij bovenmatige sacharificatie van het deeg wordt vermeden dat anders tot ongewenste kleverigheid van geëindigd zou kunnen leiden - producten).

 

INACTIVERING

De inactivering van faa-5000 kan worden bereikt door de temperatuur bij 90 to100°C 5 tot 10 minuten te handhaven. Als het zetmeelgehalte hoog is, kunnen faa-5000 worden buiten werking gesteld door de temperatuur bij 80°C ongeveer 30 minuten te handhaven, of bij 70°C ongeveer 60 minuten.

 

GEBRUIKSrichtlijnen

Faa-5000 worden gebruikt om de houdbaarheid van brood en gebakken goederen uit te breiden. Het toevoegen van faa-5000 aan deeg kan in overdreven productvolume evenals betere textuur en verschijning resulteren.

De geadviseerde dosering is 0.02~0.05% in gewicht van bloem. De nauwkeurige dosering zal onder bakkerijen afhankelijk van het soort bloem, de specifieke formulering, het type van materiaal en processen variëren. In de praktijk, wordt het geadviseerd om bakselproeven te leiden om de optimale dosering te bepalen.

Het is belangrijk dat het juiste verspreiding en mengen zich van faa-5000 worden bereikt om optimale efficiency van de enzymprestaties in het proces te verkrijgen. wegens de kleine vereiste dosering, wordt het geadviseerd om faa-5000 in een droge toestand met een kleine hoeveelheid bloem eerst vooraf te mengen, en dan het toe te voegen aan de partij over een long enough periode om zelfs het mengen met de bloem te verzekeren zich. Het is ook aanvaardbaar om het enzym aan het deeg rechtstreeks toe te voegen.

 

VERPAKKING

De norm 25kg-kartontrommels verpakken of 20kg die maakt op verzoek kraftpapier-document zakken Aangepaste Beschikbare verpakking waterdicht

OPSLAG EN HOUDBAARHEID

Het beste vóór het product wordt het best gebruikt binnen 6 maanden vanaf datum van levering op voorwaarde dat het zoals geadviseerd wordt opgeslagen. Opslag bij pakhuis 0 ~ 25°C van de klant


OPSLAGvoorwaarden
De typische houdbaarheid is zes maanden als het onder 25°C in zijn originele verzegelde verpakking wordt opgeslagen, en ongeopend, beschermd tegen direct zonlicht. Zijn houdbaarheid zal achttien maanden als het behoorlijk bij 0 ~10°C. Verlengde opslag wordt opgeslagen en/of de ongunstige voorwaarden zoals hogere temperaturen tot een hoger doseringsvereiste kunnen leiden, daarom zou moeten worden vermeden zijn.

VEILIGHEID EN BEHANDELENDE VOORZORGSMAATREGELEN

De inhalatie van stof of de aërosols zouden wegens enzymen moeten worden vermeden kunnen allergische reacties in gevoelig gemaakte individuen veroorzaken. Het bespatten zou moeten worden vermeden. Het gemorste product zou weg met water onmiddellijk moeten worden gespoeld. Slijtage geschikte beschermende handschoenen, veiligheidsbril en neusdekking. In het geval van contact met de huid of de ogen, spoel onmiddellijk met water minstens 15 minuten. Verwijs naar het Veiligheidsinformatieblad voor verdere informatie betreffende hoe te om het product veilig te behandelen.

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Poeder die Schimmel Alpha- Amylase faa-5000 bakken 8%-de Rang van het Vochtigheidsvoedsel kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.